Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Coverwear

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Coverwear en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen onderneming en consument. Alle prijzen worden in euro’s (€) inclusief omzetbelasting (BTW) en eventueel andere kortingen aangegeven. De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen.

Overeenkomsten

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Coverwear. Coverwear is gerechtigd bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd dan wordt dit, met vermelding van reden, binnen vijf  werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Prijzen

Alle aanbiedingen van Coverwear zijn vrijblijvend. Coverwear behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. Vóór het sluiten van de overeenkomst kan Coverwear niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Betalingen

Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Betaling kan worden gedaan op verschillende wijzen zoals hieronder vermeld en aangegeven tijdens het bestelproces.  Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de consument een bevestiging per e-mail met daarin vermelding van de totale kosten.
– iDeal: Als u bankiert via internet bij de Fortis, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, Frielandbank of ING (Postbank), kunt u via onze site uw bestelling op een veilige manier elektronisch betalen. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalen via internetbankieren.

Levering

Alle artikelen uit de online shop zijn uit voorraad leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is, wij zullen de consument in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
Coverwear streeft ernaar alle bestellingen binnen Nederland uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. De bestellingen naar België kunnen 3 à 4 werkdagen duren.  Overschrijding van genoemde levertijd geeft de consument niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of het niet nakomen van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.  Coverwear is nooit verantwoordelijk voor gevolgschade.

Ruilen/retourneren van artikelen

Als een product niet past of niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht het product binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling terug te sturen en/of te ruilen. Ruilingen en retouren die niet binnen de gestelde tijd zijn ontvangen worden niet geaccepteerd.
Wenst u de bestelde artikel(en) te retourneren, dan kunt u  via de mail een retourformulier opvragen. Uw orderannulering zal per e-mail aan u bevestigd worden. Ook wordt er een mail verzonden als het geretourneerde pakket is aangekomen. Coverwear zal de consument die gebruik maakt van zijn herroepingsrecht binnen 14 dagen zijn geld terugbetalen
De kosten van de retournering zijn voor de rekening van de klant. Mits een product wordt geretourneerd dat volgens Coverwear schade heeft opgelopen die aan een handeling van de klant te wijten is, zal Coverwear de klant hiervan op de hoogte brengen via een e-mail. Coverwear heeft het recht om een deel van het bedrag in te houden als compensatie van de waardevermindering van het product als gevolg van schade. Retouren dienen uitsluitend te worden verzonden of af te geven naar het onderstaande retouradres.

Retouradres:

Coverwear
Dammaspolderpad 5
2807 KX Gouda

Klachten

Indien u niet tevreden bent over een geleverd product wanneer dit gebreken vertoont of beschadigd is, dient u dit per omgaande aan ons te melden. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@coverwear.nl. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen.Deze garantie vervalt wanneer u zonder overleg zelf getracht heeft het gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.

Bedrijfsinformatie

Coverwear
Adres: Dammaspolderpad 5  2807 KX Gouda
KVK nummer: 70025991
Email: info@coverwear.nl