Over Coverwear

Struggles voor de kledingkast

over-coverwear

Mijn naam is Houria en ik ben 27 jaar. Ik ben mama van een prachtige dochter Sarah en inmiddels hoogzwanger van mijn tweede kind. Coverwear is ontstaan na de geboorte van mijn dochtertje Sarah. Ik besloot na de bevalling het sporten weer op te pakken. Door de hardlooptrainingen bij mij in de buurt kreeg ik al gauw de smaak te pakken. Door het sporten zat ik weer lekker in mijn vel. Het deed me goed om even weg te zijn en de natuur op te zoeken. Ik liep echter telkens bij de keuze voor de juiste sportkleding tegen een probleem aan. Ik kon soms wel minutenlang voor mijn kledingkast staan en niet weten wat ik aan moest trekken. De kleding die ik had was niet geschikt voor het sporten. Normale sportkleding was voor mij niet bedekkend genoeg. Ik ging daarom improviseren met een combinatie van normale kleding en sportkleding. Dit was echter ook niet wat ik wilde, aangezien ik mijn warmte niet goed kwijt kon. Vooral de lente en zomermaanden waren lastig.

Ik merkte dat veel andere vrouwen met hetzelfde probleem zaten. Mijn struggle is uiteindelijk mijn motivatie en drive geweest om een eigen sportkledinglijn voor vrouwen te beginnen. Nu bijna anderhalf jaar later is mijn eerste zomercollectie af. Een collectie die voor iedere vrouw geschikt is en waar iedere vrouw comfortabel in kan sporten. De kleding is ontworpen van lichte materialen zodat je lekker de focus kan hebben op het sporten.

Coverwear zal daarom voor veel vrouwen een uitkomst bieden als het om sporten gaat. Als jij je namelijk lekker voelt in de sportkleding die je draagt zal jij dat ook uitstralen!